Ösztönösen cselekedtem, ez mentette meg az életem!

Biztos hallottad már Te is ezt a mondatot, egy-egy tévé műsorban, ahol extrém helyzetek túlélőivel volt riport. Az ösztönöknek fontos szerepe van az életünkben, számtalan kutatás alátámasztja, hogy ösztöneink segítenek, támogatnak minket a mindennapokban.


Velünk vannak a túlélésért folytatott „harcban”, a párkapcsolatunkban, és a gyermekeink felnevelése során is.

Van helyzet, amikor azonban gátolnak minket! Ösztöneink elnyomják a tudatos énünket és ezáltal veszélybe sodornak minket. Ilyen helyzet az is, amikor ösztönösen csak a jót, a szépet, az örömet tudjuk elképzelni életünk minden jövőbeni pillanatára. Pedig tudatos énünk tisztában van vele, hogy várnak ránk kihívások, történni fognak velünk váratlan helyzetek, és lesznek nehézségeink. Ezért kell folyamatosan erősítenünk a tudatos énünket.

Az egyik legkézenfekvőbb megoldás erre, ha szakértőkhöz fordulunk az élet különböző területein. A szakértőknek pontosan ez az egyik legnagyobb hasznuk számunkra, hogy támogatást adnak ahhoz, hogy a saját érdekünkben túl tudjunk lépni az ösztönlény énünkön.

Beszélgess szakértővel a táplálkozásról, mozgásról, párkapcsolatról, egészségről, pénzügyről. Biztos vagyok benne, hogy izgalmas, eredményes, szórakoztató „utazásban” lesz részed, amely segíti életedet, fejlődésedet.