Mindannyian ismerjük a szokásos közhelyeket, például, hogy csak egy dolog állandó a változás, vagy például, hogy az élet nem habos torta... hosszan lehetne sorolni azokat a bölcsességeket, amiket nap mint nap mi magunk is beleszővünk egy-egy beszélgetésbe. És annyira természetesen, megszokottan használjuk ezeket a frázisokat, hogy el se gondolkodunk azok valódiságán, igazság tartalmán.

Pedig az élet tényleg tele van váratlan helyzetekkel, kihívásokkal. Ezzel szembesült Péter is, aki Józseffel, egyetemista barátjával vezette immár 20 éve közös mérnöki irodájukat. Egy tragikus keddi napon József az egyik ügyfelükhöz tartott éppen, amikor egy kanyarban a szembe jövő autós átsodródott az ő sávjába, és a végzetes ütközést nem lehetett már elkerülni. A tragikus végkifejlett felborította nem csak József családjának az életét, hanem Péter életét is, hiszen új helyzet elé állította a céget is, amiben 7 főnek biztosítottak megélhetést.

Mivel a cégben ketten voltak egyenlő arányban tulajdonosok, így rögtön felmerült, hogy a jövőben mi lesz József tulajdoni részével, mit szeretnének József örökösei.  
Szerencsére József és Péter tudatos cégtulajdonosként, cégvezetőként gondoltak az ilyen jellegű váratlan helyzetekre is, és mindketten rendelkeztek egy-egy komolyabb életbiztosítással a cégben. Így habár József tragikus halála pótolhatatlan érzelmi és szakmai űrt hagyott Péterben és a munkatársakban, az üzletrésszel kapcsolatos anyagi kérdéseket könnyedén és megnyugtatóan lehetett rendezni József örökösei felé.

Céges biztosítási csomagunk védőháló a tulajdonosok, vezetők és munkatársak számára is.

  • Lojalitás program a kulcsemberek megtartása érdekében
  • Baleseti és egészségi céges programok a munkatársak védelmében
  • Kockázatok lefedése a tulajdonosi, vezetői körre
  • Hosszú távú céges befektetések a stabil működés érdekében

Találkozzunk személyesen, és beszéljünk rólad és cégedről!
Ne habozz, kérj visszahívást/időpontot/Kattints szabad időpontért