Réka és férje két gyermekük egyetemi tanulmányainak finanszírozására kötött és indított el egy hosszú távú rendszeres megtakarítást. Az elsődleges cél az volt, hogy a gyermekeknek 15-20 év múlva jelentős tőke álljon a rendelkezésére, hogy a pénz ne jelentsen akadályt a továbbtanulásuknak, életkezdésüknek.

A beszélgetések során megértették azt is, hogy a várható helyzeteken túl érdemes a váratlan helyzetekre is felkészülni, így a megtakarítás mellé választottak egy kockázati életbiztosítást is. Természetesen álmukban sem gondolták, hogy valaha is szükségük lesz erre a pénzügyi „légzsákra”, fiatalok voltak, boldogan tervezték közös jövőjüket.
Két évvel később azonban egy váratlan tragédia miatt szomorú veszteség érte a családot, férje hirtelen halála miatt Réka egyedül maradt két kisgyermekével.

Rékának nagy segítséget jelentett a az életbiztosítási szolgáltatás a gyász első napjaiban. Senki, így természetesen Rékáék sem számítottak arra, hogy szükségük lehet a biztosító szolgáltatására, de felelősségük, tudatosságuk eredményeképpen volt anyagi segítségük a legnagyobb bajban.
Mindannyiunk legféltettebb kincse a családunk, társunk, gyermekeink. Nap mint nap mindent megteszünk, hogy szeretteink boldogságban, egészségben, anyagi jólétben éljenek. És ez a felelősségünk nem szűnik meg egy váratlan tragédia esetén sem.

A Családvédelmi csomaggal haláleset esetén is biztosíthatjuk családunk gondtalan jövőjét.

  • Életszínvonalnak megfelelő védelem
  • Azonnali segítség a családnak
  • A szolgáltatás nem képezi a hagyaték részét

Találkozzunk személyesen, és beszéljünk rólad!
Ne habozz, kérj visszahívást/időpontot/Kattints szabad időpontért