Az elmúlt két-három év eseményei egy dologra nagyon felhívták a figyelmünket: megszokott életünk egyik pillanatról a másikra, akár önhibánkon kívül is hirtelen megváltozhat. Talán soha nem volt ennyire fontos, hogy gondoskodjunk cégünk hosszútávú anyagi biztonságáról, profitjáról és a munkatársak jólétéről. 

Azért dolgoztam ki a Pénzügyi Biztonság Index Cégvezetőnek szóló rövid kérdéssort, hogy segítsek eligazodni a megváltozott világban és támogatást adhassak a felismert kockázatok kezelésében.

 

Kíváncsi a saját cége Pénzügyi Biztonság Indexére?

 

Ne habozzon, töltse ki az alábbi kérdőívet, és én a válaszai alapján kiértékelem, hogy cége melyik kockázati zónába tartozik.Az elmúlt két-három év eseményei egy dologra nagyon felhívták a figyelmünket: megszokott életünk egyik pillanatról a másikra, akár önhibánkon kívül is hirtelen megváltozhat. Talán soha nem volt ennyire fontos, hogy gondoskodjunk cégünk hosszútávú anyagi biztonságáról, profitjáról és a munkatársak jólétéről. Azért dolgoztam ki a Pénzügyi Biztonság Index Cégvezetőnek szóló rövid kérdéssort, hogy segítsek eligazodni a megváltozott világban és támogatást adhassak a felismert kockázatok kezelésében.

Személyes adatok

 *
 *
+36